Ενισχύστε Τις Απευθείας Κρατήσεις Του Ξενοδοχείου Σας

Πλατφόρμα Βελτιστοποίησης Του Conversion Rate Για Ξενοδοχεία

Μάθετε Περισσότερα!

Price Comparison

Ένα ισχυρό Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών με εξαιρετικά γρήγορη Ενσωματωμένη Μηχανή Κρατήσεων που επιτρέπει στον επίσημο ιστότοπο του ξενοδοχείου να αυξάνει τις άμεσες κρατήσεις αντί των κρατήσεων των OTAs.

Δείτε Πως Δουλεύει

Powerful Price Comparison Tool

AI Powered Chatbot

AI – Powered Chatbot

Το έξυπνο εργαλείο που αυξάνει τις απευθείας κρατήσεις και το Conversion Rate, και βελτιώνει την ικανοποίηση πελατών παρέχοντας τους υποστήριξη σε 24ωρη βάση τόσο σε σταθερές όσο και σε κινητές συσκευές.

Δείτε Πως Δουλεύει

Cart Abandonment

Ενεργοποιήστε αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις με τη μορφή Exit Pop-Ups και στείλετε υπενθυμίσεις email κάθε φορά που διακόπτεται η διαδικασία κράτησης, ενθαρρύνοντας τον χρήστη να την ολοκληρώσει σύμφωνα με τις ημερομηνίες της τελευταίας αναζήτησής του.

Δείτε Πως Δουλεύει

Cart Abandonment Feature

Targeted offers and call-to-action notifications

Messaging

Αυξήστε την εμπειρία χρήστη παρουσιάζοντας στοχευμένες προσφορές και ειδοποιήσεις παρότρυνσης για δράση κατά την περιήγηση του επισκέπτη στον ιστότοπο του ξενοδοχείου σας ή κατά την έξοδο του από αυτόν.

Δείτε Πως Δουλεύει

Reviews Widget

Ενσωματώστε το Widget με Σχόλια Πελατών στον επίσημο ιστότοπο του ξενοδοχείου σας για να δείξετε στους πιθανούς επισκέπτες τι θεωρούν σημαντικότερο για το κατάλυμα και τις υπηρεσίες σας όσοι έχουν ήδη διαμείνει σε αυτό, εμπνέοντας έτσι ενημερωμένες αποφάσεις αγοράς που οδηγούν σε αύξηση των απευθείας κρατήσεων.

Δείτε Πως Δουλεύει

Integrate Reviews Widget

Vouchers & Gift Cards System

Vouchers & Gift Cards

Αυξήστε τα έσοδα του ξενοδοχείου σας προωθώντας Κουπόνια και Δωροκάρτες στον ιστότοπό σας. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν Κουπόνια και Δωροκάρτες εκ των προτέρων, επιτρέποντάς τους να τα εξαργυρώσουν αργότερα μέσω της μηχανής κρατήσεων.

Δείτε Πως Δουλεύει

Γρήγορη Και Απλή Ενσωμάτωση Με Οποιονδήποτε Ιστότοπο Ξενοδοχείου

Το RateParity ενσωματώνεται με οποιονδήποτε ιστότοπο ξενοδοχείου και μηχανή κρατήσεων, προσφέροντας στους ξενοδόχους όλα τα απαραίτητα εργαλεία βελτιστοποίησης του conversion rate, που θα τους χρησιμεύσουν στο να δώσουν ώθηση στις απευθείας κρατήσεις και να αυξήσουν τα έσοδα του καταλύματος τους.

Απλώς προσθέστε τον κώδικα του RateParity στον ιστότοπο του ξενοδοχείου σας και θα παρατηρήσετε βελτιωμένη εμπειρία χρήστη και αύξηση των Απευθείας Κρατήσεων.

Ξεκινήστε Τώρα!

Μια Πλατφόρμα Σχεδιασμένη Με Γνώμονα Τα Ξενοδοχεία

Το RateParity προσφέρει ένα σύνολο εργαλείων που βελτιώνουν την εμπειρία χρήστη στον ιστότοπο ενός ξενοδοχείου ώστε να ενθαρρύνουν τις απευθείας κρατήσεις και να ενισχύσουν την αφοσίωση των πελατών στο κατάλυμα σας. Το λειτουργικό σύστημα της πλατφόρμας είναι εύκολο στη χρήση, σχεδιασμένο για εξοικονόμηση χρόνου, δίνοντας παράλληλα χρήσιμες πληροφορίες που βοηθούν τους ξενοδόχους να παρέχουν στους επισκέπτες του ιστότοπου τους τις καλύτερες απευθείας τιμές, καθώς και κουπόνια, δωροκάρτες και άλλα εργαλεία marketing που αυξάνουν τις πωλήσεις και τα έσοδα.

Οι Αριθμοί Αποδεικνύουν Την Μοναδική Αξία Του RateParity

 • +20% Απευθείας Πωλήσεις
  +300% Conversion Rate

  “Το RateParity είναι ένα εξαιρετικά ολοκληρωμένο, φιλικό προς το χρήστη εργαλείο που μας έδωσε την δυνατότητα να λάβουμε περισσότερες απευθείας κρατήσεις μέσω του ιστότοπού μας, αποφεύγοντας προμήθειες τρίτων και αυξάνοντας τα μέσα έσοδά μας ανά κράτηση. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το RateParity.”

 • +25% Απευθείας Πωλήσεις
  +38% Υψηλότερο Conversion Rate

  “Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που εμπιστευθήκαμε την πλατφόρμα βελτιστοποίησης conversion rate του RateParity στους ιστότοπους των ξενοδοχείων μας. Η απόφαση αποδείχθηκε σοφή, ειδικά για τις Dreams Luxury Suites. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών, καταγράψαμε αύξηση 38% στο conversion rate, αύξηση 25% στις άμεσες πωλήσεις και τα άμεσα έσοδά μας. Το RateParity μας κρατά ενημερωμένους και ανταγωνιστικούς.”

 • +45% Απευθείας Πωλήσεις
  +60% υψηλότερο Conversion Rate

  “Είδαμε απίστευτα αποτελέσματα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα όπως όλοι μπορούν να δουν από τα στατιστικά μας. Είμαι ευχαριστημένος με τους αριθμούς και με την CRO πλατφόρμα του RateParity.”

 • +60% Απευθείας Πωλήσεις
  +400% υψηλότερο Conversion Rate

  “Εφαρμόσαμε το RateParity στην Αγγλική και Hebrew έκδοση του ιστότοπού μας το 2020. Η διαδικασία ενσωμάτωσης ήταν εύκολη και απλή. Ήμουν πραγματικά έκπληκτος από τον αντίκτυπό του. Εφαρμόζοντας το RateParity παρατηρήσαμε τεράστια αύξηση του conversion rate και των συνολικών απευθείας κρατήσεων στον επίσημο ιστότοπό μας.”

Δείτε τα Case Studies