Quotelier – Ήρθε η ώρα να ελέγξετε τις offline κρατήσεις του ξενοδοχείου σας

Η διαχείριση των αιτημάτων κρατήσεων γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, χάρη στο λογισμικό της Quotelier, δίνοντας σας την δυνατότητα να επικεντρωθείτε στην αύξηση των κερδών σας και στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών.

Ξεκινήστε Τώρα

quotelier widget

Widget για την ιστοσελίδα

Προσαρμόσετε το SuperWidget της RateParity στο brand του ξενοδοχείου σας. Το εύχρηστο extranet του RateParity καθιστά εύκολη την προσαρμογή του περιεχομένου του Super Widget για να αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του brand σας. Ανεβάστε την μετάφραση του μηνύματος βάσει των αγορών που επιθυμείτε να στοχεύσετε, για καλύτερα αποτελέσματα.
Μετατρέψτε την αρχική σελίδα του ιστότοπού σας σε μηχανή αύξησης του conversion rate με το Super Widget που ενσωματώνει όλα τα στοιχεία που ενισχύουν τη βελτιστοποίηση του. Αυτός ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός ενοποιεί το εργαλείο σύγκρισης τιμών, τις κριτικές ξενοδοχείων, τις ειδικές προσφορές, τα κουπόνια και τις δωροκάρτες – όλα σε ένα.

Σύνταξη Προσφοράς Online

Αποχαιρετήστε τη μονότονη διαδικασία της αντιγραφής και επικόλλησης προσφορών, χάρη στο εύχρηστο λογισμικό διαχείρισης κρατήσεων που διαθέτουμε. Καλωσορίστε εντυπωσιακές προτάσεις που προωθούν την διαμονή στο ξενοδοχείο σας και δημιουργούνται μέσα σε λίγα λεπτά με μεγάλη ευκολία.Το λογισμικό προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών προσαρμογής που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προσφορές που όχι μόνο είναι οπτικά ελκυστικές, αλλά έχουν ενσωματωμένες τις απαραίτητες πληροφορίες για το κατάλυμα σας. Επιπλέον, παρακολουθήστε την αλληλεπίδραση των επισκεπτών σας με το call to action και μάθετε ποιοι ενδιαφέρονται για τις προσφορές σας.

Promote Special Offers

RateParity’s Rich Templates

Αυτοματοποίηση email

Βελτιώστε την επικοινωνία σας με τους πελάτες χρησιμοποιώντας το ισχυρό εργαλείο της αυτοματοποίησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προκαθορισμένοι κανόνες ενεργοποιούν προσαρμοσμένα μηνύματα με βάση συγκεκριμένες ενέργειες που πραγματοποιούν οι πελάτες, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε σε άλλες κρίσιμες εργασίες. Από την υποβολή προτάσεων και τις επιλογές πληρωμής έως τις επιβεβαιώσεις και τις απαντήσεις σε ερωτήσεις των πελατών, η αυτοματοποίηση των email χειρίζεται τα πάντα για εσάς. Με εξατομικευμένο περιεχόμενο που απευθύνεται στους πελάτες σας, η αυτοματοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δημιουργεί ισχυρές, διαρκείς σχέσεις, οδηγώντας στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Αφήστε μας να αναλάβουμε αυτές τις επαναλαμβανόμενες εργασίες, ενώ εσείς θα επικεντρώνεστε στο όραμα της επιχείρησής σας.

Αναλύσεις και στατιστικά

Ενισχύστε τις στρατηγικές μάρκετινγκ του ξενοδοχείου σας χρησιμοποιώντας το Quotelier. Η πλατφόρμα μας σας δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τη δύναμη της προηγμένης ανάλυσης και στατιστικών, βοηθώντας σας να παρακολουθείτε την πρόοδό σας, να αποδείξετε την αξία σας και να ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες για την αύξηση των εσόδων σας.Παρακολουθείστε όλα τα αιτήματα των επισκεπτών και παραμείνετε ενήμεροι για τη ζήτηση του ξενοδοχείου σας.

Οι ολοκληρωμένες εκθέσεις μάρκετινγκ παρέχουν ένα ανεκτίμητο σημείο αναφοράς για τη μέτρηση της επιτυχίας, τον εντοπισμό τομέων προς βελτίωση και την ανάδειξη των καναλιών που οδηγούν σε αποτελέσματα. Και με την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με το Google Analytics, μπορείτε να συνδέσετε την ανάλυση του ιστότοπου σας με τα δεδομένα πωλήσεων σας, να αποκτήσετε μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση της αποδοτικότητας του τμήματος σας και να βελτιστοποιήσετε το conversion rate για μέγιστη απόδοση.

Grow Your User Database