Διαβάστε τι λένε οι ικανοποιημένοι πελάτες μας

Η CRO Πλατφόρμα του RateParity βοηθάει σταθερά τα ξενοδοχεία να αυξήσουν τις απευθείας κρατήσεις, τα έσοδα και το Conversion Rate.

Επικοινωνήστε Μαζί μας
 • Leonardo Laura Beach
  300% αύξηση στο Conversion Rate
 • Amadria Park Hotel Andrija
  13% αύξηση των online κρατήσεων
 • Domes Lake Algarve
  17% Conversion Rate των κρατήσεων που πραγματοποιήθηκαν μέσω του Rate Parity
 • Master Collections
  400% Αύξηση στο Conversion Rate με το Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών RateParity
 • St Raphael Resort & Marina
  18% αύξηση στις απευθείας online πωλήσεις
 • Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort
  200% αύξηση των απευθείας online πωλήσεων
 • Dreams Luxury Suites
  38% αύξηση στο Conversion Rate
+20% Online Απευθείας Πωλήσεις
+300% 300% υψηλότερο Conversion Rate

Το Leonardo Laura Beach & Splash Resort στην Πάφο της Κύπρου, είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο με περισσότερα από 400 δωμάτια και σουίτες, όλα εξοπλισμένα με ανέσεις υψηλού επιπέδου για απαιτητικούς σύγχρονους ταξιδιώτες. Το ξενοδοχείο διευθύνεται από την εταιρεία Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean.

Με ισχυρή διαδικτυακή παρουσία σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια διανομής, το ξενοδοχείο χρησιμοποίησε το RateParity για να ενισχύσει το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα και κατέγραψε αύξηση των συνολικών απευθείας πωλήσεων μέσω διαδικτύου και του conversion rate, παρά την κρίση που προκλήθηκε παγκοσμίως από την πανδημία COVID-19.

+20% Απευθείας Πωλήσεις | +300% υψηλότερο Conversion Rate με RateParity

Άντρη Κλεάνθους Δημοσθένους
Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing στα Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean

“Το RateParity είναι ένα εξαιρετικά ολοκληρωμένο, φιλικό προς το χρήστη εργαλείο που μας έδωσε την δυνατότητα να λάβουμε περισσότερες απευθείας κρατήσεις μέσω του ιστότοπού μας, αποφεύγοντας προμήθειες τρίτων και αυξάνοντας τα μέσα έσοδά μας ανά κράτηση. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το RateParity.”

Features implemented: Price comparison tool RateParity alerts Special offers
+11% Απευθείας Πωλήσεις
11% Conversion Rate των κρατήσεων που πραγματοποιήθηκαν μέσω του Rateparity
+13% Online Κρατήσεις

Το Amadria Park Hotel Andrija είναι ένα ξενοδοχείο φιλικό προς τα παιδιά, έχοντας στόχο να δώσει τη δυνατότητα στις οικογένειες και τα παιδιά τους να απολαύσουν το χρόνο τους με ευχάριστο και εμπνευσμένο τρόπο. Στην πραγματικότητα, το κατάλυμα είναι το πρώτο ξενοδοχείο για παιδιά στην Κροατία και περιλαμβάνει όλα όσα προτιμούν τα παιδιά, όπως Mini Club και δραστηριότητες που κεντρίζουν τη δημιουργικότητα. Το οικογενειακό ξενοδοχείο έχει σταθερή και συνεπή διαδικτυακή παρουσία σε πολλά κανάλια διανομής και χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της RateParity για να ενισχύσει τις απευθείας πωλήσεις του και έχει ήδη δει αύξηση 11% στις απευθείας πωλήσεις που γίνονται μέσω του ιστότοπου. Υπήρξε επίσης αύξηση 13% στις online κρατήσεις και μία εκπληκτική αύξηση του ποσοστού conversion κατά 11%.

Ivan Tabula
Web & Analytics Manager at Amadria Park

“Η ενσωμάτωση των widgets της RateParity στον ιστότοπό μας ήταν μία από τις πιο έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις που πήραμε για το ξενοδοχείο μας. Η φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα βοήθησε στην αύξηση της επισκεψιμότητας και τελικά σε περισσότερες απευθείας κρατήσεις. Από τότε έχουμε δει μια δραματική αύξηση των εσόδων. Το RateParity συνιστάται ανεπιφύλακτα για κάθε ξενοδοχείο που θέλει να βελτιώσει τα ποσοστά του conversion”.

Features implemented: Price comparison tool RateParity alerts Special offers
17% Conversion Rate των κρατήσεων που πραγματοποιήθηκαν μέσω του Rate Parity

Το Domes Lake Algarve είναι ένα θέρετρο 5 αστέρων στην ηλιόλουστη νότια περιοχή της Πορτογαλίας. Διαθέτει μια ιδιωτική λίμνη, αποκλειστική πρόσβαση στην εξαιρετική παραλία Praia de Falesia και πολυτελή δωμάτια υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλα τόσο για οικογένειες όσο και για ζευγάρια. Διαχειρίζεται από τη φημισμένη Domes Resorts – αυτό είναι το πρώτο τους ξενοδοχείο που βρίσκεται εκτός Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια των πρώτων 4 μηνών της συνεργασίας μας, το Domes Lake Algarve χρησιμοποίησε τα ισχυρά εργαλεία CRO του RateParity, αυξάνοντας το ποσοστό conversion των κρατήσεων που πραγματοποιήθηκαν μέσω του Rate Parity κατά 17%.

Marina Melidou
Head of E-Commerce Sales & Marketing at Domes Resorts & Reserves

“Παρακολουθούμε συνεχώς το περιβάλλον των online κρατήσεων και ερευνούμε εξελιγμένους τρόπους για να ενισχύσουμε τις απευθείας κρατήσεις μας. Το RateParity υπήρξε ένα μεγάλο πλεονέκτημα, βοηθώντας μας να αυξήσουμε το conversion rate”.

Features implemented: Popups Price comparison tool Special offers
+60% Απευθείας Πωλήσεις
+400% στο Conversion Rate

Τα Master Collections ανήκουν στην οικογένεια των Leonardo Hotels και διαθέτουν πολυτελή διαμερίσματα στην καρδιά επιλεγμένων προορισμών σε όλο το Ισραήλ.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί το διαισθητικό πακέτο εργαλείων βελτιστοποίησης conversion rate που προσφέρει το RateParity για να αυξήσει τις άμεσες διαδικτυακές πωλήσεις και να βελτιώσει την εμπειρία και την ικανοποίηση των χρηστών στον επίσημο ιστότοπό της.

60% περισσότερες συνολικές απευθείας διαδικτυακές πωλήσεις με RateParity τον Οκτώβριο του 2020 σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2019, παρά την πανδημία του κοροναϊού. To Conversion Rate με απευθείας κρατήσεις RateParity ήταν πάνω από 8% τον Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2020. Bελτίωση +400% στο Conversion Rate του ιστότοπου.

Yuval Fattal
Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής στα Master Collections serviced apartments by Leonardo Hotels

“Εφαρμόσαμε το RateParity στην Αγγλική και Hebrew έκδοση του ιστότοπού μας το 2020. Η διαδικασία ενσωμάτωσης ήταν εύκολη και απλή. Ήμουν πραγματικά έκπληκτος από τον αντίκτυπό του. Εφαρμόζοντας το RateParity παρατηρήσαμε τεράστια αύξηση του conversion rate και των συνολικών απευθείας κρατήσεων στον επίσημο ιστότοπό μας.”

Features implemented: Price comparison tool RateParity alerts Special offers
+18% Aπευθείας online πωλήσεις
9% Conversion rate των κρατήσεων που πραγματοποιήθηκαν μέσω του Rateparity
+17% Aπευθείας online κρατήσεις

Το βραβευμένο με πέντε αστέρια ξενοδοχείο στη Λεμεσό της Κύπρου σημείωσε απίστευτη αύξηση του conversion rate μετά την ένωση των δυνάμεων του με την RateParity. Με ιδανική τοποθεσία, πολυτελείς ανέσεις και ασυμβίβαστες υπηρεσίες, το οικογενειακό ξενοδοχείο μεγιστοποίησε το πλήρες δυναμικό του επιτρέποντας τις απευθείας πωλήσεις μέσω της ιστοσελίδας του. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας το ξεχωριστό και έξυπνο σύνολο εργαλείων της RateParity, το St. Raphael Resort & Marina αύξησε τις απευθείας online πωλήσεις του κατά 18% και τις online απευθείας κρατήσεις κατά 17%.

Ανδρέας Περιβολάρης
Head of E-commerce at St. Raphael Resort & Marina

“Το RateParity διευκολύνει τους χρήστες να αναζητούν, να επιλέγουν και να κάνουν κρατήσεις με ευκολία και άνεση. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό του widget βοήθησε το ξενοδοχείο να αυξήσει το ποσοστό του conversion και τελικά τις πωλήσεις. Ένα εργαλείο που συνιστάται ανεπιφύλακτα για κάθε τύπο καταλύματος”.

Features implemented: Price comparison tool RateParity alerts Smart Notes
+ 400% Πωλήσεις spa voucher
+ 200% Πωλήσεις voucher για το ξενοδοχείο
+200% Aπευθείας online πωλήσεις

Το παραδοσιακό αλλά πολυτελές boutique ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες βρίσκεται μόλις μία ώρα οδικώς από την πολυσύχναστη πόλη της Πάφου. Παρά τη μοναδική αλλά απομονωμένη τοποθεσία του, το ξενοδοχείο έχει σημειώσει τεράστια αύξηση 355% στο conversionrate μετά τη συνεργασία του με το RateParity. Μία από τις στρατηγικές του ήταν να αυξήση την προσφορά των κουπονιών και των δωροκαρτών για το εξαιρετικό Spa του. Ως αποτέλεσμα, το ξενοδοχείο άνοιξε μια νέα ροή εσόδων επιτρέποντας στους επισκέπτες και τους εξωτερικούς επισκέπτες να αυξήσουν τις δαπάνες τους στους χώρους του ξενοδοχείου. Από τότε που εφάρμοσε το widget της RateParity στον ιστότοπό του, το AyiiAnargyri είδε αύξηση της τάξης του 200% στις απευθείας online πωλήσεις του, γεγονός που είναι ανεκτίμητο.

Alexandra Panagiotou
Operations Manager at Ayii Anargyri Natural Healing Spa Resort

“Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα ! Το RateParity μας βοήθησε να αυξήσουμε τις online πωλήσεις μας. Το widget ενίσχυσε επίσης τις πωλήσεις vouchers & giftcards και μείωσε δραματικά τον φόρτο εργασίας του προσωπικού αναλαμβάνοντας την όλη διαδικασία. Οι άνθρωποι της RateParity είναι πραγματικοί επαγγελματίες , μας βοήθησαν σε κάθε ζήτημα που αντιμετωπίσαμε μέχρι να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει το σύστημα. Δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω.”

Features implemented: giftcards Price comparison tool vouchers
+25% Απευθείας Πωλήσεις
+38% Υψηλότερο Conversion Rate

Το Dreams Luxury Suites στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης ανήκει στον όμιλο των Aqua Vista Hotels, με καταλύματα σε τοποθεσίες υψηλών προδιαγραφών, που το καθένα από αυτά προσφέρει στους ταξιδιώτες ένα παράδεισο γαλήνης μακριά από την πολυκοσμία, στους πιο καταξιωμένους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Με τους πελάτες να εκτιμούν ιδιαίτερα την εξυπηρέτηση, την τοποθεσία, τη διακόσμηση, τις ανέσεις και όχι μόνο, το Dreams Luxury Suites μεγιστοποίησε τo conversion rate κατά 38% και τις άμεσες πωλήσεις και τα έσοδα κατά 25% χρησιμοποιώντας τα έξυπνα εργαλεία και λειτουργίες του RateParity.

+ 25% Απευθείας Πωλήσεις |+38% Υψηλότερο Conversion Rate

Γιώργος Τσολακάκης
Διευθυντής Πωλήσεων στην Aqua Vista Hotels

“Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που εμπιστευθήκαμε την πλατφόρμα βελτιστοποίησης conversion rate του RateParity στους ιστότοπους των ξενοδοχείων μας. Η απόφαση αποδείχθηκε σοφή, ειδικά για τις Dreams Luxury Suites. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών, καταγράψαμε αύξηση 38% στο conversion rate, αύξηση 25% στις άμεσες πωλήσεις και τα άμεσα έσοδά μας. Το RateParity μας κρατά ενημερωμένους και ανταγωνιστικούς.”

Features implemented: Price comparison tool RateParity alerts