Διαβάστε τι λένε οι ικανοποιημένοι πελάτες μας

Η CRO Πλατφόρμα του RateParity βοηθάει σταθερά τα ξενοδοχεία να αυξήσουν τις απευθείας κρατήσεις, τα έσοδα και το Conversion Rate.

Επικοινωνήστε Μαζί μας
 • Leonardo Laura Beach
  300% αύξηση στο Conversion Rate
 • Dreams Luxury Suites
  38% αύξηση στο Conversion Rate
 • SeVi Boutique Hotel Zanzibar
  60% αύξηση στο Conversion Rate
 • Master Collections
  400% Αύξηση στο Conversion Rate με το Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών RateParity
+20% Online Απευθείας Πωλήσεις
+300% 300% υψηλότερο Conversion Rate

Το Leonardo Laura Beach & Splash Resort στην Πάφο της Κύπρου, είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο με περισσότερα από 400 δωμάτια και σουίτες, όλα εξοπλισμένα με ανέσεις υψηλού επιπέδου για απαιτητικούς σύγχρονους ταξιδιώτες. Το ξενοδοχείο διευθύνεται από την εταιρεία Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean.

Με ισχυρή διαδικτυακή παρουσία σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια διανομής, το ξενοδοχείο χρησιμοποίησε το RateParity για να ενισχύσει το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα και κατέγραψε αύξηση των συνολικών απευθείας πωλήσεων μέσω διαδικτύου και του conversion rate, παρά την κρίση που προκλήθηκε παγκοσμίως από την πανδημία COVID-19.

+20% Απευθείας Πωλήσεις | +300% υψηλότερο Conversion Rate με RateParity

Άντρη Κλεάνθους Δημοσθένους
Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing στα Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean

“Το RateParity είναι ένα εξαιρετικά ολοκληρωμένο, φιλικό προς το χρήστη εργαλείο που μας έδωσε την δυνατότητα να λάβουμε περισσότερες απευθείας κρατήσεις μέσω του ιστότοπού μας, αποφεύγοντας προμήθειες τρίτων και αυξάνοντας τα μέσα έσοδά μας ανά κράτηση. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το RateParity.”

Features implemented: Price comparison tool RateParity alerts Special offers
+25% Απευθείας Πωλήσεις
+38% Υψηλότερο Conversion Rate

Το Dreams Luxury Suites στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης ανήκει στον όμιλο των Aqua Vista Hotels, με καταλύματα σε τοποθεσίες υψηλών προδιαγραφών, που το καθένα από αυτά προσφέρει στους ταξιδιώτες ένα παράδεισο γαλήνης μακριά από την πολυκοσμία, στους πιο καταξιωμένους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Με τους πελάτες να εκτιμούν ιδιαίτερα την εξυπηρέτηση, την τοποθεσία, τη διακόσμηση, τις ανέσεις και όχι μόνο, το Dreams Luxury Suites μεγιστοποίησε τo conversion rate κατά 38% και τις άμεσες πωλήσεις και τα έσοδα κατά 25% χρησιμοποιώντας τα έξυπνα εργαλεία και λειτουργίες του RateParity.

+ 25% Απευθείας Πωλήσεις |+38% Υψηλότερο Conversion Rate

Γιώργος Τσολακάκης
Διευθυντής Πωλήσεων στην Aqua Vista Hotels

“Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που εμπιστευθήκαμε την πλατφόρμα βελτιστοποίησης conversion rate του RateParity στους ιστότοπους των ξενοδοχείων μας. Η απόφαση αποδείχθηκε σοφή, ειδικά για τις Dreams Luxury Suites. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών, καταγράψαμε αύξηση 38% στο conversion rate, αύξηση 25% στις άμεσες πωλήσεις και τα άμεσα έσοδά μας. Το RateParity μας κρατά ενημερωμένους και ανταγωνιστικούς.”

Features implemented: Price comparison tool RateParity alerts
+45% Απευθείας Πωλήσεις
+60% υψηλότερο Conversion Rate
+47% Online κρατήσεις

Το SeVi Boutique Hotel Zanzibar είναι ένα συγκρότημα μπανγκαλόου μέσα σε καταπράσινους κήπους στις ακτές του Ινδικού Ωκεανού.
Η νέα διεύθυνση του ξενοδοχείου χρησιμοποίησε σταθερές στρατηγικές εσόδων για την ενίσχυση των απευθείας πωλήσεων στο διαδίκτυο. Τα εργαλεία του RateParity κατατάσσονται μεταξύ των πιο αξιόπιστων για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Αύξηση των απευθείας πωλήσεων στο διαδίκτυο κατά 47,05%, και των εσόδων απευθείας πωλήσεων στο διαδίκτυο κατά 44,92% και στο conversion rate με το RateParity κατά 60%

Γιώργος Κοτρώνης
Γενικός Διευθυντής στο SeVi Boutique Hotel Zanzibar

“Είδαμε απίστευτα αποτελέσματα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα όπως όλοι μπορούν να δουν από τα στατιστικά μας. Είμαι ευχαριστημένος με τους αριθμούς και με την CRO πλατφόρμα του RateParity.”

Features implemented: Price comparison tool RateParity alerts Smart Notes
+60% Απευθείας Πωλήσεις
+400% στο Conversion Rate

Τα Master Collections ανήκουν στην οικογένεια των Leonardo Hotels και διαθέτουν πολυτελή διαμερίσματα στην καρδιά επιλεγμένων προορισμών σε όλο το Ισραήλ.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί το διαισθητικό πακέτο εργαλείων βελτιστοποίησης conversion rate που προσφέρει το RateParity για να αυξήσει τις άμεσες διαδικτυακές πωλήσεις και να βελτιώσει την εμπειρία και την ικανοποίηση των χρηστών στον επίσημο ιστότοπό της.

60% περισσότερες συνολικές απευθείας διαδικτυακές πωλήσεις με RateParity τον Οκτώβριο του 2020 σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2019, παρά την πανδημία του κοροναϊού. To Conversion Rate με απευθείας κρατήσεις RateParity ήταν πάνω από 8% τον Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2020. Bελτίωση +400% στο Conversion Rate του ιστότοπου.

Yuval Fattal
Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής στα Master Collections serviced apartments by Leonardo Hotels

“Εφαρμόσαμε το RateParity στην Αγγλική και Hebrew έκδοση του ιστότοπού μας το 2020. Η διαδικασία ενσωμάτωσης ήταν εύκολη και απλή. Ήμουν πραγματικά έκπληκτος από τον αντίκτυπό του. Εφαρμόζοντας το RateParity παρατηρήσαμε τεράστια αύξηση του conversion rate και των συνολικών απευθείας κρατήσεων στον επίσημο ιστότοπό μας.”

Features implemented: Price comparison tool RateParity alerts Special offers