Πλατφόρμα Βελτιστοποίησης Του Conversion Rate Για Ξενοδοχεία

Η CRO Πλατφόρμα του RateParity προσφέρει στους ξενοδόχους ένα σύνολο χαρακτηριστικών και εργαλείων που τους επιτρέπουν να μεγιστοποιήσουν τις απευθείας κρατήσεις, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση του conversion rate και των εσόδων. Τα ξενοδοχεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο τα εργαλεία που τους είναι απαραίτητα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των πελατών τους και τα προαπαιτούμενα της επιχείρησής τους.

Ξεκινήστε Τώρα

Increase Direct Bookings

Price Comparison

Ένα ισχυρό Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών με μια εξαιρετικά γρήγορη Ενσωματωμένη Μηχανή Κρατήσεων που επιτρέπει στον επίσημο ιστότοπο του ξενοδοχείου να αυξάνει τις απευθείας κρατήσεις έναντι των OTAs. Δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες του ιστότοπου του ξενοδοχείου να συγκρίνουν την χαμηλότερη τιμή απευθείας κράτησης με αυτή των OTAs σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, οι επισκέπτες θα γνωρίζουν ότι το ξενοδοχείο προσφέρει τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές σε σύγκριση με τους OTAs. Εναλλακτικά, το ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει την ίδια καλύτερη διαθέσιμη τιμή με αυτή των OTAs και να προσθέσει επιπλέον προνόμια για να παρακινήσει τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση απευθείας στον επίσημο ιστότοπο του ξενοδοχείου.

Δείτε πως Λειτουργεί

AI-Powered Chatbot

Επικεντρωθείτε στη εργασίας σας, ενώ το AI-Powered Chatbot ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις πελατών σε 24ωρη βάση, αυξάνοντας τις απευθείας κρατήσεις και το Conversion Rate.

Δείτε πως Λειτουργεί

AI In-Chat Booking

Exit Pop-Ups

Cart Abandonment

Όταν ένας επισκέπτης εγκαταλείψει την διαδικασία κράτησης, θα εμφανίζεται μία αυτόματη ειδοποίηση που θα τον αποτρέπει από το να το κάνει ή θα τον ενθαρρύνει να δώσει τη διεύθυνση email του. Η διεύθυνση e-mail θα χρησιμοποιηθεί για την έγκαιρη αποστολή εξατομικευμένων μηνυμάτων. Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας ανάκτησης, θα αναγράφεται στο email ο τύπος δωματίου, οι ημερομηνίες αναζήτησης, ο αριθμός των επισκεπτών, η τιμή του δωματίου, καθώς και τα οφέλη της απευθείας κράτησης.

Δείτε πως Λειτουργεί

Messaging

Αυξήστε την εμπειρία χρήστη με στοχευμένες προσφορές και ειδοποιήσεις παρότρυνσης για δράση κατά την περιήγηση στον ιστότοπο του ξενοδοχείου ή κατά την έξοδο. Προσωποποιήστε τα μηνύματα βάσει την κατηγορίας των επισκεπτών και την συμπεριφορά περιήγησής τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα μηνύματα για:

  • Special Offers:
    Παρουσιάστε μηνύματα στους δυνητικούς πελάτες σας περιγράφοντας τις πιο πρόσφατες εκπτώσεις και τις εποχικές προσφορές σας.
  • Pop-Ups:
    Παρουσιάστε τις πιο πρόσφατες προσφορές σας, προνόμια για απευθείας κράτηση ή κίνητρα για να αποτρέψετε τους επισκέπτες από το να εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας με ένα μήνυμα σε μορφή pop-up.
  • Smart Notes:
    Προσαρμόστε το μήνυμά σας με βάση τη δραστηριότητα των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας, την τοποθεσία και άλλες πληροφορίες που παρέχονται από τα meta-data.
Δείτε πως Λειτουργεί

Targeted offers and call-to-action notifications

RateParity Review Score Feature

Reviews Widget

Παρουσιάστε τον καλύτερο εαυτό σας, δείχνοντας τα χαρακτηριστικά που εκτιμούν περισσότερο οι επισκέπτες στο ξενοδοχείο σας. Συγκεντρώστε και εμφανίστε τις βαθμολογίες και τις περιλήψεις από σχόλια πελατών που έχουν ήδη διαμείνει στο κατάλυμα σας, για να εμπνεύσετε τους επισκέπτες του ιστότοπου σας να κάνουν απευθείας κράτηση.

Δείτε πως Λειτουργεί

Vouchers & Gift Cards

Εμπνεύστε τους επισκέπτες να αγοράσουν για τον εαυτό τους, τους φίλους ή την οικογένεια τους κουπόνια και δωροκάρτες. Αυτά είναι εξαιρετικά εργαλεία που ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα του καταλύματος σας καθώς και τις πωλήσεις, δημιουργώντας αύξηση των εσόδων σας. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν Vouchers και Gift Cards εκ των προτέρων και να τα εξαργυρώσουν αργότερα μέσω της μηχανής κράτησης.

Δείτε πως Λειτουργεί

Increase Your Hotel’s Cash Flow

Ξεκινήστε Τώρα