Πλατφόρμα Βελτιστοποίησης Του Conversion Rate Για Ξενοδοχεία

Η CRO Πλατφόρμα του RateParity προσφέρει στους ξενοδόχους ένα σύνολο χαρακτηριστικών και εργαλείων που τους επιτρέπουν να μεγιστοποιήσουν τις απευθείας κρατήσεις, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση του conversion rate και των εσόδων. Τα ξενοδοχεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο τα εργαλεία που τους είναι απαραίτητα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των πελατών τους και τα προαπαιτούμενα της επιχείρησής τους.

Ξεκινήστε Τώρα

Super Widget

Το Super Widget είναι μια καινοτομία του RateParity που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους ξενοδόχους να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών και να μεγιστοποιήσουν τις απευθείας κρατήσεις, τις συμπληρωματικές πωλήσεις και τα έσοδα. Οι ξενοδόχοι μπορούν να προσαρμόσουν το widget για να εμφανίζει σύγκριση τιμών με τους ΟΤΑ, τις καλύτερες τιμές του ξενοδοχείου, κουμπί παρότρυνσης για δράση «κράτηση τώρα», ειδικές προσφορές, δωροκάρτες, κουπόνια και κριτικές πελατών.

Το Super Widget είναι παραμετροποιήσιμο ώστε να εναρμονίζεται με το σχεδιασμό του ιστότοπου και την εταιρική ταυτότητα του καταλύματος. Επιπλέον, λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο μόλις ο προγραμματιστής της ιστοσελίδας σας, εφαρμόσει τον κώδικα του RateParity Super Widget στο HTML του ιστότοπου.

Increase Direct Bookings

Price Comparison

Ένα ισχυρό Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών με μια εξαιρετικά γρήγορη Ενσωματωμένη Μηχανή Κρατήσεων που επιτρέπει στον επίσημο ιστότοπο του ξενοδοχείου να αυξάνει τις απευθείας κρατήσεις έναντι των OTAs. Δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες του ιστότοπου του ξενοδοχείου να συγκρίνουν την χαμηλότερη τιμή απευθείας κράτησης με αυτή των OTAs σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, οι επισκέπτες θα γνωρίζουν ότι το ξενοδοχείο προσφέρει τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές σε σύγκριση με τους OTAs. Εναλλακτικά, το ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει την ίδια καλύτερη διαθέσιμη τιμή με αυτή των OTAs και να προσθέσει επιπλέον προνόμια για να παρακινήσει τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση απευθείας στον επίσημο ιστότοπο του ξενοδοχείου.

Δείτε πώς Λειτουργεί

Quotelier – Get A Quote!

Craft top-notch proposals and get paid with ease in a secure environment! With Quotelier, managing offline requests is a breeze – send follow-up reminders and stay on top of your tasks effortlessly. Plus, our personalized email experience lets your guests connect with your hotel staff directly. Sign up now and witness the perfect blend of automation and human touch!

Δείτε πώς Λειτουργεί

AI In-Chat Booking

AI In-Chat Booking

AI-Powered Chatbot

Επικεντρωθείτε στη εργασίας σας, ενώ το AI-Powered Chatbot ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις πελατών σε 24ωρη βάση, αυξάνοντας τις απευθείας κρατήσεις και το Conversion Rate.

Δείτε πώς Λειτουργεί

Cart Abandonment

Όταν ένας επισκέπτης εγκαταλείψει την διαδικασία κράτησης, θα εμφανίζεται μία αυτόματη ειδοποίηση που θα τον αποτρέπει από το να το κάνει ή θα τον ενθαρρύνει να δώσει τη διεύθυνση email του. Η διεύθυνση e-mail θα χρησιμοποιηθεί για την έγκαιρη αποστολή εξατομικευμένων μηνυμάτων. Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας ανάκτησης, θα αναγράφεται στο email ο τύπος δωματίου, οι ημερομηνίες αναζήτησης, ο αριθμός των επισκεπτών, η τιμή του δωματίου, καθώς και τα οφέλη της απευθείας κράτησης.

Δείτε πώς Λειτουργεί

Exit Pop-Ups

Targeted offers and call-to-action notifications

Messaging

Αυξήστε την εμπειρία χρήστη με στοχευμένες προσφορές και ειδοποιήσεις παρότρυνσης για δράση κατά την περιήγηση στον ιστότοπο του ξενοδοχείου ή κατά την έξοδο. Προσωποποιήστε τα μηνύματα βάσει την κατηγορίας των επισκεπτών και την συμπεριφορά περιήγησής τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα μηνύματα για:

  • Special Offers:
    Παρουσιάστε μηνύματα στους δυνητικούς πελάτες σας περιγράφοντας τις πιο πρόσφατες εκπτώσεις και τις εποχικές προσφορές σας.
  • Pop-Ups:
    Παρουσιάστε τις πιο πρόσφατες προσφορές σας, προνόμια για απευθείας κράτηση ή κίνητρα για να αποτρέψετε τους επισκέπτες από το να εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας με ένα μήνυμα σε μορφή pop-up.
  • Smart Notes:
    Προσαρμόστε το μήνυμά σας με βάση τη δραστηριότητα των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας, την τοποθεσία και άλλες πληροφορίες που παρέχονται από τα meta-data.
Δείτε πώς Λειτουργεί

Reviews Widget

Παρουσιάστε τον καλύτερο εαυτό σας, δείχνοντας τα χαρακτηριστικά που εκτιμούν περισσότερο οι επισκέπτες στο ξενοδοχείο σας. Συγκεντρώστε και εμφανίστε τις βαθμολογίες και τις περιλήψεις από σχόλια πελατών που έχουν ήδη διαμείνει στο κατάλυμα σας, για να εμπνεύσετε τους επισκέπτες του ιστότοπου σας να κάνουν απευθείας κράτηση.

Δείτε πώς Λειτουργεί

RateParity Review Score Feature

Increase Your Hotel’s Cash Flow

Vouchers & Gift Cards

Εμπνεύστε τους επισκέπτες να αγοράσουν για τον εαυτό τους, τους φίλους ή την οικογένεια τους κουπόνια και δωροκάρτες. Αυτά είναι εξαιρετικά εργαλεία που ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα του καταλύματος σας καθώς και τις πωλήσεις, δημιουργώντας αύξηση των εσόδων σας. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν Vouchers και Gift Cards εκ των προτέρων και να τα εξαργυρώσουν αργότερα μέσω της μηχανής κράτησης.

Δείτε πώς Λειτουργεί

Μηχανή Κρατήσεων MICE

Η ενσωμάτωση του Book a Space στην πλατφόρμα της RateParity ανοίγει νέους δρόμους κερδοφορίας για τους ξενοδόχους. Χάρη σε αυτή την ενσωμάτωση, οι επισκέπτες του ιστοτόπου σας έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εύκολα κράτηση χώρου MICE. Η πλήρης ενσωμάτωση βελτιώνει τη διαδικασία και ενθαρρύνει τις απευθείας κρατήσεις MICE.

Δείτε πώς Λειτουργεί

RateParity Review Score Feature

RateParity Dashboard

Το RateParity προσφέρει ένα εξαιρετικά έξυπνο περιβάλλον διαχείρισης που παρέχει στους διευθυντές ξενοδοχείων και στο προσωπικό πωλήσεων όλα τα δεδομένα που χρειάζονται για να βελτιώσουν την στρατηγική πωλήσεων. Οι ξενοδόχοι αποκτούν πρόσβαση σε ισχυρά στατιστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των εσόδων, των κρατήσεων, των συναλλαγών με κουπόνια και δωροκάρτες και την ανάλυση δεδομένων.

Η ενότητα Platform που είναι διαθέσιμη στο dashboard, παρέχει στους ξενοδόχους πρόσβαση στο Super Widget. Οι χρήστες μπορούν να το ρυθμίσουν ώστε να εμφανίζει τα ίδια στοιχεία σε ολόκληρο τον ιστότοπο ή τα προτιμώμενα στοιχεία αύξησης του conversion rate για κάθε σελίδα — για παράδειγμα, ειδικές προσφορές, κουπόνια και δωροκάρτες όταν ο επισκέπτης περιηγείται στις σελίδες διαμονής.

Ξεκινήστε Τώρα