Σχετικά με Εμάς

Πλατφόρμα Αύξησης του Conversion Rate για Ξενοδοχεία. Περισσότερες απευθείας κρατήσεις, καλύτερες τιμές, πιο ικανοποιημένοι πελάτες.

Ξεκινήστε Τώρα

Είμαστε :

μια ομάδα επαγγελματιών που εδώ και χρόνια ασχολείται με την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών για ξενοδοχεία. Δημιουργήσαμε το RateParity ως μια διαισθητική πλατφόρμα βελτιστοποίησης του ποσοστού conversion των απευθείας κρατήσεων που σαν στόχο έχει να δώσει πίσω στους ξενοδόχους τον έλεγχο των καναλιών διανομής τους. Το RateParity διαθέτει μια σειρά έξυπνων εργαλείων marketing που προσελκύουν τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση στον ιστότοπο του ξενοδοχείου αντί να επισκέπτονται τον ιστότοπο κάποιου OTA.

Στόχος μας :

είναι να δημιουργήσουμε ένα win-win οικοσύστημα που θα ωφελεί εξίσου τους ξενοδόχους και τους επισκέπτες. Χρησιμοποιώντας την CRO πλατφόρμα του RateParity, οι ξενοδόχοι προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία χρήστη, η οποία προωθεί την εμπιστοσύνη, εμπνέοντας τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι έχουν πρόσβαση στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές και σε όλα τα προνόμια των άμεσων κρατήσεων. Σε αντάλλαγμα, οι ξενοδόχοι ελέγχουν τη διανομή, τις τιμές και τις ειδικές προσφορές, απολαμβάνοντας υψηλότερα άμεσα έσοδα.

Οι συνεργάτες μας